Zorg, hulp en steun

U wilt zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Maar u heeft hier hulp bij nodig. De gemeente onderzoekt samen met u welke oplossingen er zijn, zoals Wmo.
U krijgt Wmo. U kunt niet meer goed fietsen, autorijden en met het openbaar vervoer. Dan kunt u misschien een Wmo-taxi gebruiken.
U krijgt zorg of hulp via de gemeente. U wilt zelf kiezen van wie. Op KiesZO staan alle aanbieders waarmee gemeente Hilversum afspraken gemaakt heeft.
U heeft vragen over opvoeding, gratis en goedkope hulp en activiteiten voor kinderen, logopedie, jeugdhulp, kindermishandeling en het kindpakket van de gemeente.
Het kan zwaar zijn om als mantelzorger lange tijd voor iemand te zorgen. De gemeente kan helpen. We luisteren naar u en zoeken samen naar oplossingen.
U krijgt mantelzorg en u wilt uw mantelzorger bedanken. U kunt dan een mantelzorgwaardering aanvragen om uw mantelzorger geld te geven.
U bent hulpverlener en u heeft een parkeervergunning nodig om uw voertuig voor (spoed)hulp te parkeren in een betaald parkeren gebied.
U bent een professional of vrijwilliger die in het Sociaal Domein werkt. U wilt informatie over de werkwijze van het Sociaal Plein.