Mijn Hilversum

Bij Mijn Hilversum kunt u verschillende dingen regelen en bekijken. U kunt bijvoorbeeld zien hoe de gemeente uw melding heeft opgepakt. Of iets toevoegen aan een zaak. Bij Mijn Inkomen kunt u dingen regelen voor uw uitkering. U kunt in de Digitale Belastingbalie bijvoorbeeld een taxatieverslag opvragen.

Digitale Berichtenbox van Mijn Overheid

Wilt u geen post van de gemeente Hilversum missen? Dat kan met de Berichtenbox van MijnOverheid. Aanmelden kan op de website van MijnOverheid.

  • U kunt uw melding (zaak) volgen en zien wat ermee is gedaan. Dit kan alleen als u de melding heeft gedaan met DigiD of eHerkenning. Als u gebruik heeft gemaakt van de anonieme melding, kunt u hiervan niet online zien wat er mee is gedaan
  • U kunt ook een document toevoegen aan uw zaak
  • U ziet u uw lopende zaken (meldingen) op uw naam staan met de zaaknummers. Hiervoor logt u in met uw DigiD of eHerkenning
  • Als u een brief of e-mail heeft gekregen over uw melding gekregen, dan staat daarin ook het zaaknummer

In de Digitale Belastingbalie kunt u uw belastingzaken bekijken en regelen. Let op! Dat kan alleen als de aanslag op uw naam staat. U heeft hiervoor uw DigiD of eHerkenning nodig.

Wilt u eerst meer informatie zonder in te loggen kijk dan op de pagina WOZ-waarde. Of lees alles over de WOZ op Waarderingskamer.nl.

In de Digitale Belastingbalie kunt u bijvoorbeeld:

  • Uw gemeentelijke belastingen, WOZ taxatieverslag en woonlastennota bekijken
  • Betalen via iDeal en een automatische incasso aanvragen, wijzigen of stopzetten
  • Bezwaar maken of kwijtschelding aanvragen

Mijn Inkomen is voor mensen met een uitkering. U heeft hiervoor uw DigiD of eHerkenning nodig. U kunt hier bijvoorbeeld:

Digitaal Parkeerloket

U kunt uw parkeervergunning aanpassen of opzeggen in het Digitaal Parkeerloket. U gaat hiervoor naar 'mijn vergunningen'. Het aanpassen van een kenteken regelt u ook via het Digitaal Parkeerloket. U heeft hiervoor uw DigiD of eHerkenning nodig.

Storing Digitaal Parkeerloket

Door een storing in het digitaal parkeerloket kan het zijn dat u een brief ontvangt waarbij uw NAW-gegevens niet zijn ingevuld. Wij werken aan een oplossing.

MijnOverheid

Op mijnoverheid.nl of via de Berichtenbox app en MijnGegevens app krijgt u veilig toegang tot uw persoonlijke gegevens. Hier vindt u ook post van de overheid. Voor toegang logt u in met uw DigiD. 

De Berichtenbox en MijnGegevens zijn ook als mobiele app beschikbaar in de AppStore of de Google Play store.

Uw gegevens op MijnOverheid komen van verschillende overheidsorganisaties. Klopt er iets niet in uw gegevens? Meld dit dan bij het Meldpunt Fouten in Overheidsregistraties.