Partij:
SP
Fractievoorzitter
Telefoon:
Website:

Introductie

Wat een eer dat ik u mag vertegenwoordigen in de gemeenteraad van Hilversum. Ik ben Paul Vonk en woon al bijna 50 jaar in ons mooie tuindorp. In 1974 verhuisde ik naar de Varenmeent, waar ik een prachtige jeugd heb gehad met voetballen, De Gooi- en Eemlander bezorgen en vooral veel voetballen. Daarna heb ik bijna overal in Hilversum wel gewoond. Na de Varenmeent  op een woonboot in de Derde Havenarm, in de Koningsstraat, de Goudriaanstraat, de Erasmuslaan, de Flamingohof, de Kortenaerlaan en nu de Oude Amersfoortseweg. In die laatste straat woon ik met mijn gezin (vriendin en onze 2 kinderen, bouwjaar 1999 en 2002). Sinds 1995 sta ik ook voor de klas in Hilversum, al decennialang op de Fabritiusschool. In mijn vrije tijd ben ik een groot sportliefhebber. Als vrijwilliger en oud-bestuurslid ben ik nauw betrokken bij de voetbalclub SV Olympia’25.  

Motivatie

Wij van het SP-team Hilversum maken ons sterk voor alle Hilversummers. Wij zetten ons vooral in voor de Hilversummers die een woning nodig hebben, te weinig geld hebben om rond te komen, die mee willen doen maar dat om allerlei redenen niet kunnen en die goede zorg nodig hebben. We doen er alles aan om de buurten in Hilversum veiliger en duurzamer te maken en om het groen te versterken dat wonen in Hilversum zo aantrekkelijk maakt. 
Wij weten wat het betekent om vast te lopen door schulden, in een beschimmelde woning te leven, afhankelijk te zijn van een uitkering. Daarom zullen we er alles aan doen om:

  • De toegang tot het Sociaal Plein te verbeteren
  • De Hilversummers te helpen en te begeleiden die laaggeletterd zijn of die de weg op internet en sociale media niet kunnen vinden
  • Goede plannen te maken voor mensen die zorg en werk nodig hebben, met één contactpersoon voor hun problemen
  • Betere en effectievere zorg in buurten te organiseren

Wij willen dat de mensen van de gemeente goed samenwerken met zorgverleners, buurtwerkers, jongerenwerkers, schuldhulpverleners en maatschappelijke organisaties die een binding hebben met Hilversummers. Heeft u een vraag? Een probleem? Bel of mail mij. Ik vertegenwoordig u graag. 
 

(Neven)functie

  • Stip Hilversum - Leerkracht Fabritiusschool