Contact en afspraak

Bekijk de contactgegevens en openingstijden van het Stadskantoor, Sociaal Plein, Raadhuis, Burgerleeskamer, Archief Gooi en Vechtstreek en griffie.
Meld een omgevallen boom, kapotte straatverlichting, ongedierte, zwerfvuil, eikenprocessierups, overlast, criminele activiteiten, huiselijk geweld, discriminatie, iets verloren of gevonden. Schade door vuurwerk in de openbare ruimte kunt u hier ook melden.
Als u een (startende) ondernemer bent, staan onze relatiebeheerders voor u klaar. Zij denken graag met u mee en beantwoorden uw vragen.
Veel producten kunt u online aanvragen. Zoals een parkeervergunning. U vindt deze informatie op de pagina van het product zelf. U kunt ook online een afspraak maken bij het Stadskantoor of bel met 14 035. Een afspraak maken is gratis. U meldt zich bij de witte paal voor de receptie.
Bij het Sociaal Plein kunt u een afspraak maken. Bijvoorbeeld voor een uitkering, huishoudelijke hulp of hulp bij schulden. Om een afspraak te maken belt u naar 14 035. Een afspraak maken is gratis. Als u al klant bent bij ons, belt u met uw vaste consulent.
U kunt ons volgen op verschillende sociale media kanalen. Wij zijn bereikbaar op onze sociale media kanalen op maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur.
U kunt een e-mail sturen, contact zoeken met een raadslid of inspreken bij een commissievergadering. De gemeenteraad bereikt u via de griffie van de gemeente Hilversum.
Archief Gooi en Vechtstreek beheert de archieven uit het verleden van de gemeente Hilversum, Blaricum, Laren, Wijdemeren en van de regionale overheden.