Contact en afspraak

Bekijk de contactgegevens en openingstijden van het Stadskantoor, Sociaal Plein, Raadhuis, Burgerleeskamer, Streekarchief en griffie.
Als u een (startende) ondernemer bent, staan onze relatiebeheerders voor u klaar. Zij denken graag met u mee en beantwoorden uw vragen.
Veel producten kunt u online aanvragen. Zoals een parkeervergunning. U vindt deze informatie op de pagina van het product zelf. U kunt ook online een afspraak maken bij het Stadskantoor of bel met 14 035. Een afspraak maken is gratis. U meldt zich bij de witte paal voor de receptie.
Bij het Sociaal Plein kunt u een afspraak maken. Bijvoorbeeld voor een uitkering, huishoudelijke hulp of hulp bij schulden. Om een afspraak te maken belt u naar (035) 629 2700. Een afspraak maken is gratis. Als u al klant bent bij ons, belt u met uw vaste consulent.
U kunt ons volgen op verschillende sociale media kanalen. Wij zijn bereikbaar op onze sociale media kanalen op maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur.
U kunt een e-mail sturen, contact zoeken met een raadslid of inspreken bij een commissievergadering. De gemeenteraad bereikt u via de griffie van de gemeente Hilversum.
Het Streekarchief beheert de archieven uit het verleden van de gemeente Hilversum, Blaricum, Laren, Wijdemeren en van de regionale overheden.