Verkiezingsposter aanleveren

Einddatum aanleveren

Uw poster moet vrijdag 12 april 2024 vóór 12.00 uur binnen zijn via verkiezingen@bordbusters.nl.
 

Formaat

Voor verkiezingsposters geldt een standaard A1-maatvoering van 594 x 841 mm. (breedte x hoogte). Dit is afhankelijk van het beschikbare bordoppervlak en het aantal pamfletten (partijen) dat afgebeeld wordt.

Aanleveren afbeeldingen

aanbevolen extensies : .jpeg / .tiff / .pdf / .psd
Afbeeldingen moeten worden aangeleverd met een resolutie van 150 dpi (op afdrukgrootte) of hoger, in verhouding voor bestanden op schaal. Bestanden met een te lage resolutie (internetkwaliteit: 72 dpi) zijn kwalitatief slecht en niet geschikt voor grafische verwerking.

Aanleveren ontwerpen

aanbevolen extensies : .pdf / .ai / .eps/ .tiff / .psd
Kant-en-klare ontwerpen kunnen aangeleverd worden zonder afloop en snijtekens. Zorg ervoor dat de gebruikte lettertypen in lettercontouren omgezet worden of stuur het font mee of sluit het font in. Uw ontwerp wordt beoordeeld naar geschiktheid voor de toepassing. Ontwerpen gemaakt in Powerpoint of Word kunnen niet in productie worden genomen.

Aanleveren via e-mail of WeTransfer

Via verkiezingen@bordbusters.nl kunnen we bestanden tot 10 mb ontvangen. Grotere bestanden kunt u sturen naar ons WeTransfer-kanaal.

Bestandsnaam

Als bestandsomschrijving uw gemeentenaam toepassen met daarachter de partijnaam.
Bijvoorbeeld: “Gemeentenaam_Partijnaam.PDF”.

Let op!

Het vernoemen van een extensie verandert de data van een bestand niet. Uw .jpg hernoemen naar .eps gaat u dus helaas niet helpen!

Wilt u meer informatie over het aanleveren van bestanden of heeft u een andere vraag? Mail ons gerust op: verkiezingen@bordbusters.nl